Вход в Bet365

От връзката горе можете да отворите сайта на Bet365 от територията на България чрез мобилно устройство или компютър.

Информация за Bet365

Bet365 е сред най-реномираните букмейкъри в България и на международната сцена. Изключително подходящ е за играчи на средно и по-ниско ниво, които предпочитат комбинираните залози и залозите на живо. За разлика от тях, професионалните играчи рано или късно ще се сблъскат с ограничения върху сумите, които могат да заложат на даден мач, поради положителния си баланс в дългосрочен план и залагането най-вече на завишени коефициенти, което не се толерира от повече букмейкърски къщи.

Пазари и коефициенти

Bet365 предлага над 30 различни вида спорт, както и множество различни опции за залог на всеки един от тях. Коефициентите им са много добри при големите футболни лиги, същото важи и за почти всички спортове, с някои малки изключения.

Залози на живо

Bet365 предлага голямо разнообразие от залози на живо. Те постоянно подобряват тази своя услуга, като най-голямото им постижение в тази област е създаването на частен облак, което им позволява да извършват хиляди промени в секунда за изключително кратко време.

Разплащателни методи

Букмейкърът предлага повечето от най-използваните методи за депозит, като всичките са безплатни и не се начисляват такси. Начините за теглена на средства са по-малко в сравнение с тези за депозиране, тук също транзакциите са безплатни и не се удържат такси.

Сайтът на Bet365

Интерфейсът на Bet365 е един от най-добрите, които се предлагат при онлайн залаганията. В лявата колона е разположен списъкът със спортовете. За разлика от повечето букмейкъри, когато кликнете върху даден спорт, не се появяват подкатегории с различните лиги, вместо това те се появяват в централната колона, откъдето може да изберете първенството, което желаете. Това е удобство когато искате да видите всички първенства от даден спорт наведнъж.